Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
procitao sam celu temu al nisam nasao nista o sledecem : da li je neko koristio agro gel u poizvodnji malina kod nemogucnosti zalivanja?da li bi bilo negativnih efekata ako se pogofi kisna godina. Takodje me interesuje da li neko ima iskustva sa koriscenjem zeolita?
Ljudi primetio sam da moj vilamet koji je sadjen decembra prosle godine pocinje da cveta. Znaci sad mu je prva godina, a pojavljuju se cvetovi pa cak po negde i sitan plod je vec formiran. Citao sam ako se ne varam bas ovde negde na forumu da to nije dobro. Sad me zanima koliko je to lose, ako je uopste lose? I naravno sta da preduzmem?
mislim na hidro gel koji akumulira vodu kad je dostupna kako bi je biljke koristile kad dodje susni period. postoji vec tuma na forumu al nigde nisam nasao da je neko koristio u malinama. znamo da maline ne vole mnogo vode...kad je susna godina sigurno bi pomoglo....
Da li neko ima poljske sorte Laszka i Sokolica? Ako ima neka me kontaktira na pp. Isto tako ako ima bilo kakva saznanja o istima neka napise, ako ga ne mrzi.