sasabrdy.mladeno
Banned
imam 4 reda duzine oko 120 metra, radio sam popodne kad dodjem sa posla, sve sam, ti ako imas vise vremena i pomoc brze ces da zavrsis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
imam 4 reda duzine oko 120 metra, radio sam popodne kad dodjem sa posla, sve sam, ti ako imas vise vremena i pomoc brze ces da zavrsis.
dobro odradjeno i isplanirano samo kad budes prskao okupaj dobrou subotu sam podigao,j razvukao kanap i vezao maline.to sam uradio vezivajuci i omotavajuci kanap od stuba do stuba
lastari su mi oko 2+metra i jedva sam ih podigao iz trave.
A trava od kisa porasla kao da je nikad ove godine nisam kosio i plevio.
jesu sad lastari sada zbijeni i mozda suvise ali sam to morao da uradim.
nakon toga uzeh kosacicu i svu travu lepo medju redove pokosih i pokupih tako da sad to ozgleda dobro.
iduci vikend ili toku nedelje idem prskanje sa kvinom(qadris)i nekim inskticidom,preventivno zbog zbijenosti lastara.
moram ovako ostaviti lastare do kraja septembra kada idem prskanje sa bakrom i tek tad ih mogu pustiti da padnu po zemlji zbog mraza.
sta mislite,da li je ovaj moj plan ok?
nema nekih problema zato sto su lastari tako zbijeni(prava suma)?
dajte mi koji savet da ne pogresim jer prvi put nesto ovako radim.
pozz.
mozda malo i glupo pitanje,dokle,tj da li u septembru treba zalivati malinu miker i vilamet?
do kada rastu lastari kod ovih sorti?do polovine septembra ili kako vec?
to mi je nepoznanica,i nisam naisao na odgovor na to pitanje.kada lastari prestaju sa rastom i kada se prekida sa zalivanjem istih(Vilamet,Miker)