Ma nije lose. Ja sam zadovoljan za pocetak.meni deluje slabo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma nije lose. Ja sam zadovoljan za pocetak.meni deluje slabo.
Koja sorta i razmak je u pitanju.? Ja sa slike ne mogu da prepoznam.?Ma nije lose. Ja sam zadovoljan za pocetak.
ima tek sad sto izlaze iz zemljeMislim da bi trebalo da imas vise mladih izdanaka
Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
Pa sada su na 2m... ovim tempom bice 3.5m, sto znaci da na 1m visine necu imati nikakav rod dogodine.Nikako Koje su visine sada?
Pa sada su na 2m... ovim tempom bice 3.5m, sto znaci da na 1m visine necu imati nikakav rod dogodine.
Da li bi pomoglo prskanje bakrom sada nakon berbe???
Pa kod nas Vilamet preovladava i on krece prvi, neracunajuci plastenicku proizvodnju, Glen krece nekih 10 dana posle Vilameta i duze zri imam ga ja.Hoce neko da mi kaze koja je malina najranijeg vremena zrenja ? I da li neko gaji Glen ample?
Do kada otprilike rastu mladi izdanci ako se navodnjava i prihranjuje?
Prihranjivao sam sa kanom. Do kada najkasnije mogu još jednom prihraniti, a da na vrjieme odrvene?Do prvih mrazeva ali mora se paziti da na to kada prestati da bi biljka mogla da se spremi za zimu, da odrveni na vreme a ne da zelena udje u mrazeve pa da izmrzne, sa azotom najvise voditi racuna
Sent from my C6603 using Tapatalk
KAN obicno se daje negde posle berbe zadnji put i vise ne, posle folijarna prihrana ili kroz zaliv, zavisi od mogucnosti.Prihranjivao sam sa kanom. Do kada najkasnije mogu još jednom prihraniti, a da na vrjieme odrvene?