Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
uh i ovde je u zadnji momenat stala kisa mislio sam da ce sagnijeti sve.Salji to sunce ovamo :-D
Prosle godine prva bila 03.06. a ove 10.05. lude li godine. Ponovo ce me bledo gledati u hladnjaci kad odvezem prvi rod, ocekivajuci je dvadesetak dana kasnije.
U mladom malinjaku mi nekako ide sve naopako, danas sam zatekao ovakvo stanje. Na prvi pogled mi je licilo na grinje??? Ima li neko ideju sta bi moglo biti.
Prosle godine prva bila 03.06. a ove 10.05. lude li godine. Ponovo ce me bledo gledati u hladnjaci kad odvezem prvi rod, ocekivajuci je dvadesetak dana kasnije.
U mladom malinjaku mi nekako ide sve naopako, danas sam zatekao ovakvo stanje. Na prvi pogled mi je licilo na grinje??? Ima li neko ideju sta bi moglo biti.
Postovani prijatelji, da li je ovo FITAFTORA? Jedan zastitar mi je rekao da je sigurno , dok drugi kazu da je od mraza!
Evo i slike moje muke. Uhvatim samo par minuta da plevim jer kisa ne staje. A kad stane ne mogu od blata. Stigo sam vec jedan red da poplevim danas gledam vec zatravilo opet. Niti mogu da kosim niti da plevim. I verovatno ako kisa stane ja moram u firmu. Niti da se prska nista joj ne mogu.
p.s to malo zeleno u vrhu sam ja nije grinja
U vezi fitoftore, jel moguće suzbiti sa fosetil aluminijum ili makar dati biljci koliko toliko zaštite dok ne prodje ovo srnj od vremena?
Koliko vidim koristi se u vinovoj lozi i lubenicama i jedini koji se kreće od lista prema korenu dok ostali idu samo na gore?
Zalivanje alijansom ili ridomilom nije malo jeftin sport...