lajbi
Član
Pozdrav. Stigla mi je nova analiza
. Potpuno je bolje od predhodnog gde mi je fosfor bio 130.
Valjda vec mogu da pocnem ...
Valjda vec mogu da pocnem ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zdravo Igor27. Jeste uradio sa josjednom analizu i to pravilno sa sondom. Rezultati su znatno bolji. Sadicu polanu u subotu. Mnogi su mi pomogli i dali preporuke kako mogu poceti na ovoj zemlji.Lajbi jesi na drugom mestu radio analizu pa su drugaciji rezultati ili na istom?
I ja sam dao zemlju na analizu i cekam rezultate pa te zato pitam,ko zna sta ce i meni da stigne i koliko ce da budu relevantni rezultati a danas poceo sa sadnjom polane.Zdravo Igor27. Jeste uradio sa josjednom analizu i to pravilno sa sondom. Rezultati su znatno bolji. Sadicu polanu u subotu. Mnogi su mi pomogli i dali preporuke kako mogu poceti na ovoj zemlji.
Evo i novi rezultat
ja gajim malinu na smonici i moze se gajiti samo treba dosta organskih materija stajsko djubrivo, pozeljno bi bilo da parcela ima nagib jer smonica zna da zadrzi vodu, maline sadi u izdignutim lejama tako da ti se u medjurednom prostoru sliva visak vode i to je to.Hemijski sastav zemlje se hemijom moze srediti, bar mislim da moze, mene interesuje, gaji li neko malinu na smonici, pa da podeli samnom svoja iskustva.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Poštovani,
Ja sam poorao pre dva dana. Malinu nisam još uzeo,u pitanju je polka. Naručio sam je od iskusnog malinara iz Arilja. Ali još uvek nisam stigao na red da je preuzmem. Mene zanima kada da isfriziram oranje. Da li da čekam malinu pa malo pre toga ili mogu odmah. Nisam đubrio zemlju pre oranja planirao sam da bacam ručno. Da li imate neki savet za mene a i kada da friziram.
Hvala
Zna li se sta je ovo? Od letos su ovako sparusene, ozegle sta vec, po neka je izbila plod na vrhu skoro. Plasim se da nije didimela, pored izbijaju lastari sve norm. lepi zeleni
Evo i slika korena, zagrebao sam i nema preliva boja, stablo belo, povise kad zagrebem zeleno. Mislio sam da zalijem ridomil gold_om, ako bude isto i na prolece, vadim sve jer su mi takve svuda.