lajbi
Član
Ma da u pravu si . HvalaKrec povecava pH vrednost,ti za malinu treba da smanjis
Samo jos da saznam sta sa ovom fosforom da radim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma da u pravu si . HvalaKrec povecava pH vrednost,ti za malinu treba da smanjis
Pozdrav Majstor Gera. Hvala za vas savet . Upravo sam spremio zemlju nakon duboko orenje . Sutra cu predati na analizu. Ocekujem lepse rezultate.@lajbi
Najbolje bi bilo da uradite analizu na nekom drugom mestu, pa da uporedite rezultate. Verovatno nije dobro uzet uzorak, ovi rezultati su baš neverovatni. Kod mene u malinjaku fosfor iznosi 40 mg/100 i godinama imam problem sa blokiranim mikroelementima, naročito sa gvožđem. Na pola berbe lišće požuti na starim izdancima, u pitanju je hloroza zbog nedostatka gvožđa.
Ako se na ponovljenoj analizi potvrde ovi rezultati, najbolje bi bilo da tu ne sadite malinu.
o druze pa djes ti nema te ko eksera u prahuGde nam je Pole?
veliki pozdrav malinari
uradi analizu zemljista i vidi koliko ti se isplati da prilagodis zemljiste za uzgajanje maline, licno po meni ako mnogo treba da se ulaze odustaj, posto ce se na solidne cene maline cekati oko 5 godina ,ulaganje u maline u ovom periodu po meni nije preporucljivo ( ja sirim povrsine kad drugi krce,a ne kad je euforija sadnje )Pozdrav svima, zeleo bih da podignem zasad maline, pa mi svaki savet dobro dodje. Prvo sto bih hteo da pitam vas iskusnije, je: moze li malina da uspe na smonici? Znam da to nije dobra zemlja za nju, ali imam u ponudi da kupim imanje vrlo povoljno, al zemlja je smonica. Blag je nagib, ima mogucnost navodnjavanja, severno istocna je expozicija, bliza istoku. Hvala unapred na odgovorima
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока