Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
UH, pa ovo je raj za oci u ovo doba
@Vilamet2012
Otklonili ste mi veliku dilemu. Druga dilema mi je pravac pruzanja redova. Svi savetuju sever-jug. Meni je njiva na Jugozapadnoj strani. Sa istoka i severa zatvorena brezuljcima, bas je ukutkana. Siroka je 22-23m a dugacka 130-140. I bas po duzini ide u pravcu istok-zapad pa bi mi redovi sever-jug bili bas kratki i bilo bi ih bas puuuuuno
Moracu to jos da iscackam u toku zime, da vidim kako ljudi rade. Svaki predlog je dobrodosao
Jel moze neka fotografija od tih naslona? Ili kontakt... Zainteresovan sam i ja...Pažljivo sam tražio ali nisam video da se diskusija o ovome otvorila:
Da li ima neko mišljenje ili iskustvo sa PVC naslonima? Proizvodi firma iz Osečine i košta oko 500 dinara 2.5 m.
Koliko je stabilno'
Otprilike zavisi kako je obradjeno, koliko je ostavljeno i koliko je visak....Pozdrav, mene zanima koliko se iz dužnog metra starog malinjaka može izvaditi sadnica? znači, otprilike?
Pozdrav, mene zanima koliko se iz dužnog metra starog malinjaka može izvaditi sadnica? znači, otprilike?
Pozdrav, mene zanima koliko se iz dužnog metra starog malinjaka može izvaditi sadnica? znači, otprilike?