vladimir kisač
Član
Voda, pa još tri puta i nemaš brige.
Herbicid jeste, plutonijum nije. Bez brige.
Herbicid jeste, plutonijum nije. Bez brige.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidm ja da cu na polki ostati sam,pozdrav Vlado...Rade je madjari u gradu Fertod na oko 100 hektara. Nadmorska je oko 150m tu gde rade. Ko hoce da rizikuje, neka proba.
http://www.floriva.com/
ja sam bio u ivanjici na predavanju u vezi fertodi.e sad mene interesuje sledeće.cena sadnice je 0,78e komad.a miker je koliko mi se čini 0.45e kom.vilamet nema sem iz rodnih zasada i tu je cena 15 dinara.zašto bi ulagao 6-7 puta veće pare za fertodi kad i od vilameta na kraju imam solidan i koliko toliko siguran profit.fertodi mi se svideo po karakteristikam mislim da bi dala i veće prinose kod nas.ali brate 0,78e.meni je to malo preskupo.možda će sledeće godine biti duplo jeftinija.nek sačeka još malo što se mene tiče,ja bih da podignem vilamet prvo pa kupina loch ness pa fertodi za jedno 3-5 godina.
Pozdrav drugari, ima li ovde nekog ko duže vreme uzgaja vilamet, hteo bih nešto stručno da ga pitam? Pošto viidm da nema posebno tema za ovu sortu (možda bi trebao neko da napravi)?
Vilamet je ubedljivo najzastupljenija sorta u našim malinjacima. Samim tim predlažem ti da kreneš kroz svih ovih 200 i nešto strana i čitaš (i učiš) jer se mnogo može naučiti od bardova našeg malinarstva.