Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo i mog malinjaka, zasad mislim da je sve uredu cvetanje samo što nije krenulo.
[/IMG]
[/IMG]
Dekibos,malinjak stvarno inzvaredan,koja je sorta?posto mi za vilamet bas mnogo dobro.ako nije tajna sacim si djubrio I prsko?
Vilamet2012 na kojoj ti nadmorskoj visini malinjak,jer evo kod Dekija na 150 nije jos kreno,a pretpostavljam da si visi,koliko vidim po slici ili je rec o nedostatku gvozdja ili..nebiti bilo lose da izvrsis prskanje gvozdjem,I izvestis nas.mada se opet posavetuj sa nekim strucnjakom,koliko znam gvozdje se nemesa sa nicim.inace kakvi su malinjaci u tvom okruzenju,posebno onaj sto je prosle godine probio a pretplose bio izvaredan?
Pole nadam se da ces nam uskoro pruziti zanimaciju sa tucetom fotografija po navici,verovatno nestizes od guzve,a I vidim na zadnjim slikama da si okupio harem,jbg kada bi svi bili ko Pole I prosipali malinu bez obzira na sve.
necu nista da pisem sta mi krtica kaze,jer ovo je srbija I Balkan I sve je moguce,a posle neki ospu paljbu...
Marko987 kako se boris na relaciji malinjak-BG?
inace mozemi neko nesto reci o upotrebi zeolite u malini.
pozdrav za sve proizvodjace I da imaju bericetnu godinu
xsale javimi se na pp da ti dam jednu vaznu informaciju za proizvodnju.
sutra malo kise da bilo koliko toliko osvezi
dekibos
Sorta je vilamet. Malinu đubrim u više etapa. Prvo đubrenje idem odprilike u periodu od 20.11-10.12 sa Yara 7-12-25 zatim od 20.02-10.03 sa Ruske 16-16-16 i onda sredinom aprila i sredinom maja Mađarskim prolećnim đubrivom N 27% + Mg + Ca. Inače se trudim da ispoštujem savete stručnjaka koji kažu da odnos NPK u malini treba da bude 1,5:1:2. Folijarno dosad jednom sa 20:20:20, sada kad krene cvetanje idem 2x sa Bor zatim sa 10:5:26 par puta i jednom kalcijum pred berbu. Inače mi je prosek roda 5kg/m.
@
Sorta je vilamet. Malinu đubrim u više etapa. Prvo đubrenje idem odprilike u periodu od 20.11-10.12 sa Yara 7-12-25 zatim od 20.02-10.03 sa Ruske 16-16-16 i onda sredinom aprila i sredinom maja Mađarskim prolećnim đubrivom N 27% + Mg + Ca. Inače se trudim da ispoštujem savete stručnjaka koji kažu da odnos NPK u malini treba da bude 1,5:1:2. Folijarno dosad jednom sa 20:20:20, sada kad krene cvetanje idem 2x sa Bor zatim sa 10:5:26 par puta i jednom kalcijum pred berbu. Inače mi je prosek roda 5kg/m.