@ vujke89
Ne druze. Ja sam tacno napisao ono sto mislim. Forum je otvoren za sve, i ja licno pomognem svima koliko mogu i koliko znam. I na forumu i porukama i telefonom i nije mi tesko. Pogledaj moje poruke i bice ti jasno. Samo kazem da nije resenje posaditi pa tek onda ici po forumima i pitati sta i kako. Pre nego sto sam posadio prvi zasad jagoda, ja sam dve godine citao o tome, isao kod ljudi, isao na seminare, kupovao knjige... Na kraju kad sam posadio, opet sam platio coveka da mi vodi tu prvu godinu. Garantujem da me ti ne bi pustio da ti uvodim struju u kucu a da ne znam ni sta je faza a sta nula. Isto je ovo. To je moj dobronameran savet svim pocetnicima u poslu da se ne desavaju ovakve greske. Nek me razume kako ko hoce i nek radi kako ko misli da treba
@ vilamet2012
Jel ti garantujes da nije bilo zanosenja glifosata na izdanke? Naravno da se u formiranom zasadu mora pazljivo. Ja imam na jagodama foliju pa ipak izmedju folija prskam totalom pazljivo, sa stitnicima i to tek nakon sisanja lista i izdanaka (stolona). Glavna razmimoilazenja ovde su bila oko prskanja njive pre zasnivanja zasada. Tu me niko nece ubediti da moze biti bilo kakvih posledica
Послато са U8815 користећи Тапаток 2