Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Narode jedno pitanje mislim da je malina smrzla ali opet da pitam(ko pita ne skita),da predjem na stvar do prve zice ima lisca a dalje nema lista i tako je u 50% malinjaka????
zakini koji pupak na delu biljke koji mislis da je izmrzao ako je braon ne dobro , a ako je zelen ulistace bez brigeJel ti to ozbiljno pole,kad ce stici mislim koliko vremenski sad treba da se listovi izvuku????
Narode jedno pitanje mislim da je malina smrzla ali opet da pitam(ko pita ne skita),da predjem na stvar do prve zice ima lisca a dalje nema lista i tako je u 50% malinjaka????
Priznajem gresku i moje licno misljenje je da tu istu gresku pravi preko 50% proizvodjaca.
Hteo bih da pitam iskusne proizvodjace sa cim da prskam malinu od korova oko same biljke,ranije sam to radio sa AGRAMOM,ali sad kazu da se vise ne proizvodi
Jel ti to ozbiljno pole,kad ce stici mislim koliko vremenski sad treba da se listovi izvuku????
pa ko te to navrati da totalnim herbicidom tretiras maline, kolega cegovac je u pravu taj herbicid ulazi u biljku preko lastara i rezistira od korena do vrha mislim da malini nema spasa , a i korovi su zavrsili svojeLjudi,hitno mi treba vasa pomoc.Poprskao sam pre 7 dana 5 reda Tulamina Glifolom,sve je normalno bilo,medjutim malopre kad sam otisao da obidjem malinjak,tih 5 reda poceo je list da zuti,dobio je boju limuna.Ima li joj spasa i mogu li necim da je preprskam?
Kako mislis Ok za maline, pa zar on nije neselektivni herbicid?Ćegovac;1004096[B je napisao(la):]Dessicashom je isti preparat kao Reglon forte i to je hemijska kosa i on je ok za maline[/B],a za Gifol pravac apoteka pa gospodja koja misli da nesto zna u malinjak da vidi kakvu je stetu napravila i da pokrije troskove stete.Ja se upravo najvise i plasim tih neukih zastitara(trgovaca i ko zna sta su jos) jer prodaju ono sto imaju.Zato ucim i pitam iskusnije pa kad cujem nekoliko misljenja odlucujem se za kupovinu.