Voce
Član
To se prosiruje malinjak!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To se prosiruje malinjak!?
Da, jos nekih 5 ari. 1000 kom sadnica, zasadjene u jesen 2012.
Ja danas razbacao djubrivo 8:16:24,i primetio da je malina polako pocela da pupi,a nasao sam jednu u Polani izrasla vec 3,4 cm.Da li je i kod vas ovakva situacija???
Yara je najbolje djubrivo sto se tice raspodele elemenata jer su uspeli da u jednu granulu ubace sve elemente pa je raspodela po celoj povrsini ista.Koristio yaru kompeks i zadovoljan sam.
Djubrivo ti je kao i sve ostalo koliko para toliko muzike.Iskreno posto yare ne ide mnogo uzmi nju. Ja sam bacao prosle godine 100kg na 30 ari. Ne treba preterivti sa npk to je ipak samo da biljka dobije nesto za pocetak od osnovnih elemenata ono sto joj najvise treba je pogoditi kad sta posle joj dati kod formiranja lastara i stvaranja ploda.
Jos koliko znam yara se ne otapa odjednom nego postepeno i to moze da traje i par meseci sve zavisi koliko padavina ima jer granula pusta sadrzaj kada je navlazena pa kada se osusi stane.Ako gresim neka me neko ispravi davno sam citao o yari i ne secam se bas svega ali znam da je odlicna
Idi na Accuweather ili neki drugi sajt pa vidi sta javljaju za narednih mesec dana.Nije bas sve sto posto tacno ali pogode sustinu.Znaci ako nije -6 bice makar -3 uglavnom vremenski uslovi budu pogodjeni.Za recimo 7 dana unapred su 90% precizni u svemu.