cunami
Član
ima i kod nas u loznici tog heritage sorte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i, kakva je situacija,znas li sta o tome
Ovakva jednostavna pitanja ... svim pocetnicima bi savetovao da ne postavljaju.... Malo ko ce hteti da odgovori .jesu li zadovoljni, jel isao otkup.Interesuje me da li i ona treba da se oreze odmah posle sadnje do zemlje, kao polana
da ih nije drzao u kofama sa vodom i razmucenom zemljom 24h pre sadnje da povuku malo????Osecam potrebu .....U maju ove god komsija me zamolio da navadi sadnica mikera ( onih iz strukture tkiva) oko 250 kom ...? odobrio sam... oni su to onako vise sadnice golih zila presadili ...i prijem je bio skoro 100% sto sam se cudioooo...? A nakon 20-ak dana njegov komsija herbicidom prskao kuruze pa je nanelo i na maline koje su se tek primile 1 deo ....tako da je krajem maja dosao opet da navadi 60-80 kom sadnica i presadio na mesto onih koje je herbicid ugusio ... i to se lepo primilo ....nisu ni blizu kao moje koje sam sadio 07 03 13 ..ali su se primile sve iii ima po neka da se veze na drugu zicu....???
svraticu j ali ne na kafu,vec na jednu gajbu pive,a I vise sati jel treba vreme da se o popje I isprica o svemu.Znam ...ponestooo....al svrati na kafu pa odemo na plantaze i napravimu uporedbuuu...?
situcaija nimalo nije obecavajuca
mene interesuje smao nesto mislio sam da zasadim malo nesto malina za sebe da imam za soka i kompot nemam puno prostora danas sam iskopao 10 rupa dimenzija 30x30 i dubine 40 cm smjestio sam u 2 red po 5 rupa sa razmakom od 50 cm..koliko da stavim malina u jednu rupu da li 1 ili 2 i koju vrstu da uzmem ??