Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zoki je u pravu ovde kod nas u Arilju berba krece 15 dana pre nego malinjaci u selima na nadmorskoj visini od 700 do 900 metara (Bjelusa , Radosevo , kruscica..) i takodje je u pravu da ti malinjaci samo lepo izgledaju jer sam ja licno radoi duzi niz godina u Radosevu malinu i nikad nisam mogao da izadjem prinos veci od 100 kg po aru a to je i sad prosek u celom selu .Kod nas malina daje najbolje rezultate na visinama odnosno na padinama brda i visini od 350 do 400 metara nadmorske visine.Ovo sto kaze Framboise je slucajnost .
Zemo kad cec pomenu stajnjak za malinu... Zanima me kada je idealno (u kom mesecu) baciti stajnjak za malinu i kakvo je vase misljenje o "ugorelom" ovcijem stajnjaku?Mi pocistili staru malinu,sada poceli da dovlacimo stajnjak za jesen...
Vladane, na kojoj su n. visini malinjaci u selima pod Kopaonikom?
Zemo kad cec pomenu stajnjak za malinu... Zanima me kada je idealno (u kom mesecu) baciti stajnjak za malinu i kakvo je vase misljenje o "ugorelom" ovcijem stajnjaku?
postovani futurefarming dajem primer , selo Kriva Reka nalazi se na Kopaoniku, na nadmorskoj visini 1.300 metara i od Brusa je udaljeno 22 kilometra, najlepsa malina ove sezona ubrana je u ovom kraju, i to malina koja je uspesno odeolela ovogodisnjoj susi .....najbolji primer koliko se malina seli u "visine"
Zemo kad cec pomenu stajnjak za malinu... Zanima me kada je idealno (u kom mesecu) baciti stajnjak za malinu i kakvo je vase misljenje o "ugorelom" ovcijem stajnjaku?
Nije Rsav nego Rzav