Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa kako da ti daju potvrdu kad si u pasivnom statusu jer nisi obnavljao gazdinstvo.Ja zadnje 2 g.nisam obnavljao gazdinstvo...Da li to znaci da ja ne mogu da trazim takvu dozvolu za kretanje?
Pa kad te zaustave ti njih pitaj... zar nije dovoljnoA o kojoj potvrdi vi pricate? Zar nije dovoljno da imamo licnu kartu,akt status gazdinstva i da smo prijavljeni u min poljoprivrede i dobili dozvolu za kretanje? Ja nosim samo ta tri papira
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gresis, ja sam kao nosilac gazdinstva potpisao DIREKTOR. A da se ne uklapa i to je tacno. Ali mi je policija trazila upravo toU onoj Potvrdi piše sve vezano za firme, i potpisuje direktor, e sad bem li ga...To se meni ne uklapa u našu prirodu posla, ono mi je za fabrike i slično, a možda i grešim.
Tako sam i ja mislio ali su mi juce na magistralnom putu trazili upravo tu potvrdu, i jos me proverio u sistemu. E sadZa radnika i ja popunjavam. Ali mislim da ne treba sa sebe nista da popunjavam zato sto sam svakako dobio dozvolu za taj period i taj mail sam odstampao i nosim sa sobom
Sent from my iPhone using Tapatalk
U onoj Potvrdi piše sve vezano za firme, i potpisuje direktor, e sad bem li ga...To se meni ne uklapa u našu prirodu posla, ono mi je za fabrike i slično, a možda i grešim.