Marko98
Član
Juce oko 13h sam poslao zahtev za dozvolu a odgovor mi stigao danas oko 12h.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A kako da odem do traktora? Teleportom? Ili da se svaki dan vozikam tridesetak kilometra sa njim po sat dva?Više saobraćajaca nam je reklo da samo radimo, da se ne obaziremo na sate, da razumeju situaciju, neki se i iz hobija isto bave našim poslom... Al da se ne zezamo, već traktor njiva-kuća....
Bezmozgovići mi nisu odgovorili ni na drugi zahtev.meni posle 11 dana nije stigo odgovor danas podno drugi zahtev
Udri me, ubi me,Treba da umru jel?Moraju ljudi da se bore za svoje mesto pod suncem.
Evo iz prve rukea jel mora da se popunjava radni nalog?
u mejlu nigde ne pise da treba
vec da treba potvrda o statusu i licnakarta
a reci mi jel si trazio dozvolu za jedan dan ili za duzi period?Evo iz prve ruke
Danas isao autom do sela da nesto odradim, u povratku malopre bukvalno, zaustavi me patrola. Imas li dozvolu, imam, rekoh i dam mu potvrdu koju sam ja svojerucno napisao jutros kad sam posao i potvrdu o akt. statusu iz 2019, koji nije ni trazio. Kad je posao ka pol. autu ja ga pitam oces licnu kartu, covek kaze pise ovde sve (na potvrdi) 3-4min i vrati mi ono i kaze sve ok.
Poenta price je, da si ubacen u sistem, odnosno da si dobio dozvolu od min. poljoprivrede koju oni prebacuju u MUP. Kad ti policajac ubaci mat. broj u sistem tebi pise da ne potpadas pod pol. cas. To su mi rekli jos kad sam dobio dozvolu i zovnem druga u sup, on mi zatrazi JMBG i posle 5 min zove i kaze da sam u sistemu. Znaci biti u sistemu (dobiti dozvolu) i napisati povrdu sam sebi (radnicima, clanovima porodice ako imaju dozvolu) za taj dan. Niti pita gde sam bio ni sta sam radio, a i zabole ga. Imas dozvolu i napisi potvrdu i ne treba nista drugo, kad te on proveri u sistemu nema problema. LK svakako nosi.
Inace, grad i okolina, magistrala za CG izgleda kao iz filma "Dan posle". Ne radi nista, pomalo jezivo. Samo fale zombiji