Radna dozvola

Vrunac licemerstva Ministarstva poljoprivrede. Poljoprivrednici naterani da vade besmislene dozvole za kretanje umesto da im potvrda o registraciji gazdinstva bude dovoljna i sada se birokrate iz MINPOLJ preko režimskih medija, a uglavnom ih je 95% takvih - HVALE BROJEM POSETA SAJTU MINISTARSTVA !?!?! Gledam vesti na RTS1 u 15h. To je glavna vest. Da može Orvel da vaskrsne pa da napiše nastavak 1984. Baš ima materijala.
A pa nemoj tako.
Onda bi i mi matori-nosioci PG preko 70- švrćkali po polju kad nam vreme nije.
Ti bi hteo da samo tvoja (poljoprivrednikova) bude zasluga za uspešnu prolećnu setvu.
E neće da može. :poop::poop::poop:

PS. Jutros sam sa drugog kompa poslao treći zahtev za slobodno kretanje-naravno neću dobiti

Hahah
713fd3e0ab5855ebf3ac1a249f13e062.jpg

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

oko 20i15 me zaustvila policija,bio sam u autu,vracao sam se i sela gde sam sadio kukuruz, prskao visnje...pitali su me po kom osnovu sam napolju i dali imam neku propusnicu.ja reko POLJOPRIVREDA, sledila je provera, trazili su mi ime i prezime,jmbg... pozvali su mup i rekli slobodan si...kolege koji imaju nedoumicu u vezi toga dali mora na traktoru ili moze u autu ako je odobreno kretanje od ministarstva poloprivrede znaci efinitivno moze i u autu...

oko 20i15 me zaustvila policija,bio sam u autu,vracao sam se i sela gde sam sadio kukuruz, prskao visnje...pitali su me po kom osnovu sam napolju i dali imam neku propusnicu.ja reko POLJOPRIVREDA, sledila je provera, trazili su mi ime i prezime,jmbg... pozvali su mup i rekli slobodan si...kolege koji imaju nedoumicu u vezi toga dali mora na traktoru ili moze u autu ako je odobreno kretanje od ministarstva poloprivrede znaci efinitivno moze i u autu...
Izvuklo te što si rekao da si sadio kukuruz, znaju ljudi koliko je to teško, skoro nemoguće uraditi... :haha: :ppozdrav: :ppozdrav:

Izgleda da ako je nosilac gazdinstva 65+, niko iz gazdinstva ne dobija dozvolu za kretanje. Je li tačno?

Moj otac je 65+ i nosilac je gazdinstva, dobio sam dozvolu za njega i mene kao pomocnog radnika.
Ali sam je dobio za vocarstvo.
Ako sam dobro razumeo tvoje pitanje..

Kucao si u zahtev njegovo ime, a tvoje u napomeni ili nekako drugačije?
Da, dobro si me razumeo :)

Kod mene je domacinstvo na majku koja ima 82god, zahtev na moje ime sa dva pomocna radnika, nju nigde nisam pomenuo, odobreno vec treci put. Ovaj put sam podneo do kraja aprila. I da, vocarstvo

Ja nisam nista objasnjavao, naveo sam sta radimo i poslao. Domacinstvo mi je na jednoj adresi a mesto prebivalista na drugoj. Zaustavili su me u subotu, samo sam pokazao mail na telefonu i nisam imao probleme. Svaki zahtev su mi odobrili.

Upravo dobio mail iz ministarstva
''Poštovani,obaveštavamo Vas da su zahtevi koji su do sada odobreni,automatski produženi za period do ukidanjazabrane kretanja.''

Da li to automatsko produženje važi samo za dozvole koje su još aktivne i ističu uskoro, ili važi i za dozvole koje su ranije date ali su istekle? Ja sam bio tražio dozvolu (i dobio) za setvu, ali sam tražio samo za sedam dana i to je sad odavno isteklo. Hteo sam ponovo da tražim dozvolu kad krene prskanje, da li sad ovo znači da ne moram da tražim novu dozvolu?

Nazad
Vrh