Radna dozvola

@dusanboss ко зна шта је ту у питању, кад га је и судија казнила....треба обе стране саслушати, па онда проценити и приклонити се тој страни за коју мислиш да је у праву. А и ја сам добио одобрење за кретање у време забране ради пољопривреде.....ко хоће нађе начин, ко неће нађе изговор.

Priznajem i meni je vest malo sumnjiva (nisam je ja postavio , samo citirao.). Pogotovo mi je sumnjivo kratko vreme za koje je je dotični osudjen i portal preneo vest. Koliko mi je poznato sudovi ne rade subotom po podne i nedeljom ujutru. Takodje ta prijava gde se vreme zabrane ne podudara sa vremenom kada je dotični kažnjen... Pre će biti da je ovo neki "fake news" kako ih zovu sad.

Te radne dozvole su samo za stocare i vocare koliko vidim na sajtu http://www.minpolj.gov.rs/,za ratare nema nista.
Ne vidiš dobro:
;
Захтев за одобрење кретања за пољопривредне произвођаче
Tamo imaš ; proizvodnja,podaci o usevu, jedan usev , biraš ratarski usev
i to je to

Poslednja izmena:
Email sto sam dobio piše da treba LK I potvrda o aktivnom statusu nigde nepiše da treba radni nalog

No code has to be inserted here.
Поштовани,

Обавештавамо Вас да је Ваш захтев за кретање одобрен и да важи од тренутка одобрења, односно од пријема ове електронске поруке.

Приликом спровођења неопходних агротехничких мера за време забране кретања, неопходно је да са собом понесете важећи идентификациони документ (личну карту) и извод из регистра пољопривредних газдинства на коме је назначено да је пољопривредно газдинство у статусу активно.

Напомињемо да ће свака злоупотреба издате дозволе или непоштовање правила кретања током забране бити најстрожије санкционисана у складу са Законом и Уредбом Владе Републике Србије о проглашењу ванредног стања.

Најчешће постављена питања:
- За колико лица важи одобрење? Захтев који је одобрен важи само за једно лице за које је наведено приликом подношења електронског захтева.
- Да ли ће бити омогућено подношење захтева за више лица? Да, на платформи ће бити омогућено подношење захтева за више лица - чланова газдинства или радника до средине ове недеље.
- Да ли ми је неопходна још нека документација? Ваши подаци прослеђени су Министарству унутрашњих послова Републике Србије, поред горе наведених докумената можете преузети и документ потврде на следећем линку (http://www.minpolj.gov.rs/wp-content/uploads/datoteke/razno/Potvrda.docx ).

За више информација посетите сајт Министарства, пољопривреде, шумарства и водопривреде.

No code has to be inserted here.

Ови из министарства тј. програм ми је послао на мејл још два одобрења и то за сточаре и воћаре и за пољопривреду које уопште нисам тражио ни означио......камда их јебе аутоматски програм за одговоре.

Послато са IQ1019N помоћу Тапатока

Kako funkcionise za nedelju ako trazim dozvolu za kretanje od 13h-21h ? Mislio sam da trazim za odlazak na farmu zbog stoke taman da iskoristim vikend i za setvu.

Ови из министарства тј. програм ми је послао на мејл још два одобрења и то за сточаре и воћаре и за пољопривреду које уопште нисам тражио ни означио......камда их јебе аутоматски програм за одговоре.

Možda je provokacija :haha:

Aha....znaci kod tebe je zavrsilo moje odobrenje....🚀 Kao sto su "naslutili"u roku od 48 sati nisam dobio odgovor na mejl,pa sam pozvao u policijsku stanicu gde su proverom utvrdili da imam dozvolu kretanja onako kako sam trazio.

Znaci,svi vi koji niste dobili pozitivan odgovor na mejl zovite u policiju i proverite.Verovatno imate dozvolu kretanja,a ne znate to!🚗

Nazad
Vrh