DraleTD
Član
Naravno cim su ti odobrili znaci da i on moze u tom periodu da se krece ali samo traktorom.Ja sam isto prijavio oca na dozvolu zao mi ga videti ja idem na njivu,a on kuci gleda za mnom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde si ga upisao u zahtevuJa sam i zahtevu upisao oca kao pomocnog radnika i sinoc mi je odobren zahtev. Nije mi jasno da li to znaci da i on moze da se krece u periodu od 5-20? I ako moze da li moze samo traktorom?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Znači za radni dan može do 20h a za vikend mora posebna dozvola? Sad pričaju biće ceo vikend policijaki čas.Значи свим пољопривредницима је одобрено кретање са трактором и прикључном машином од 5 до 20х .Дозволе се траже за кретање ван тог времена и викендом због продуженог полицијског часа,ја сам тако разумео
Zakačiš prikolicu za auto i ubaciš motokultivator u njuKo ti je rekao da uopste smes auto da vozis?