KishRobert
Prijatelj Foruma
Sve je to iskustvena kategorija,dimis dok ne dobije onu lepu zlatnu boju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da li imate odredjeno vreme koliko dugo dimite pojedine komade mesa, ili je to sve iskustvena kategorija?
otvor jest velik da može bilo ko da se uvuče ali odatle ne može do mesa iznad otvora je betonska ploča koja ima otvor 40*40 a na otvoru su armaturne šipke debljine 14 mm a razmak od jedne do druge na 5cm znači sigurnije nego u zatvoru@pankin
Lepo.. al kako obezbedjujes onaj otvor kroz koji se lozi? Tu moze svaki sitniji lopov da se provuce, vidim da je i sekira tu al...
otvor jest velik da može bilo ko da se uvuče ali odatle ne može do mesa iznad otvora je betonska ploča koja ima otvor 40*40 a na otvoru su armaturne šipke debljine 14 mm a razmak od jedne do druge na 5cm znači sigurnije nego u zatvoru
Kod mene u pušnici je ploča i nemam tih problema.ali mi jedan majstor reče da je betonska ploča porozna ako se stalno izlaže vatri
Kod mene u pušnici je ploča i nemam tih problema.
http://poljoinfo.com/showthread.php?689-Pušnice-za-dimljenje-mesa/page4