mirosti
Član
Znači, najbolje da se motorkom napravi piljevina, ali odvrnuti pumpu za ulje na max.(što kažu klinci)..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislio sam da ovde ima strucnih ljudi, u smislu da mi kazu da li je zanemarljiva kolicina ulja u piljevini , ili je uredu dimiti na takvoj piljevini.A ko moze biti strucan za tako nesto, pa nije ti ovo bioloski ili ne znam ni ja kakav vec institut da ima i strucnjaka za procenu kolicine ulja u piljevini
Tako piše na motorku čika Mire!ali odvrnuti pumpu za ulje na max.(što kažu klinci)..
Mislio sam da ovde ima strucnih ljudi, u smislu da mi kazu da li je zanemarljiva kolicina ulja u piljevini , ili je uredu dimiti na takvoj piljevini.
Takodje me interesuje mog lu proveriti u nekom institutu meso.
Koliko duboko u meso ulazi dim, da li bi spoljasnje rezanje mesa nekih 0.5 cm sa svih strana bilo dovoljno ili je dim/ulje uslo dublje.
Ne oseca se nista, samo se plasim posledica.. To uje je kancerogeno, mislio sam oljustim spoljasnju koricu po 1 cm.Tako piše na motorku čika Mire!
Nemoj bacati meso neće ti faliti zdravstveno ništa. E sad da li će meso dobiti neki čudan miris to ćeš sam proceniti. U svakom slučaju treba koristiti piljevinu od stolara (mislim od bukve npr. ne bukvalno od stolara. On može među meso). Dakle cirkulari sl. mašine koje ne ubacuju ulje prilikom sečenja
Kancerogen je ugljenik iz dima čiste bukve. Osima ako ne planiraš da jedeš 5 kila tog mesa na dan narednih 5 godina svaki dan ne treba da brineš o tome- to su tako male količine kancerogenih materija da ih mnogu više unosiš na različite načine svakodnevno. Ako nema miris nem šta da brinešNe oseca se nista, samo se plasim posledica.. To uje je kancerogeno, mislio sam oljustim spoljasnju koricu po 1 cm.
Pitaj boga koliko ovakvog mesa sam vec pojeo kad sam kupovao na pijaci. Sve u svemu vecina koliko vidim misli da ovo nije strasno?