Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prijatelju, da li si izmerio temperaturu unutar pusnice? tu oko mesa...Pozdrav svima,
Ovo je moja pusnica, skoro sam je sagradio, znaci prvi put se korist. Lozim iskljucivo cepanice i piljevinu bukve, dok sapuriku koristim samo za potpalu.
Cirkulacija dima je odlicna, ali imam jedan problem. Meso nikako da dobije onu jaku crvenu boju koju je imalo kada su mi drugi susili. Da li neko ima ideju zasto je to tako?
Moze hladan dim,ali bez temperature nema posla,to da nije potrtebna temperatura nije tacno,samo hladan dim nije dovoljan.Sve je suvo soljeno. Temperatura prilikom dimljenja ne prelazi 15 stepeni. Boja unutar mesa je dobra, ali spolja mi je nekako zuckasta i deluje ne nadimljeno dovoljno.
Meso je dimljeno desetak puta po 5-6 sati, slanina tri puta. Mozda je ipak treba veca temperatura, a mozda je i zbog tog filtera. Meso je dosta udaljeno od vatre, malo manje od tri metra.
Obicno kada mi donesu sa dimljenja posle 5 dana izgleda ovako nekako https://s20.postimg.org/3vs2ivpzh/123456.jpg ovo je slika sa interneta, ali to je ta boja... znaci samo boja spolja me muci...
Inace meso je super ukusno i oseca se da je nadimljeno ali boja