Jel ima piljevine kod komšije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
gladan samTakodje mislim da klapna mora biti zatvorena,ako je otvoriš gubićeš puno dima.
'vako je to kod mene.
Kombinacija drveta šljive i bukve i bukova piljevina.
![]()
Šteta što na forumu ne postoji opcija za ubacivanje mirisa.![]()
Jel moze drvo jabuke,kruske i visnje da se koristi za dimljenje mesa ?.Do sad sam koristio drvo sljive,imamo dosta suvih pa to lozim.
Grab je "sličan" bukvi koja se inače u mom kraju najviše ceni za sušenje. Trebalo bi samo imati na umu da je jako kaloričan ...Kakav je suvi grab kao drvo ?
Godinama koristim samo suvi hrast , ali bez koreHrast nikako , jel tako ?
Pozdrav gurmani da dodam i ja moja iskustva lozim sljivovo drvo dok ne napravim zar nekih par sati onda pospem bukovu piljevinu i to polako hladno dimi po nekoliko sati rezultat je vrhunski ukus mesa i kobasica mozete doci na probu u svako dobaJel moze drvo jabuke,kruske i visnje da se koristi za dimljenje mesa ?.Do sad sam koristio drvo sljive,imamo dosta suvih pa to lozim.
Pozdrav gurmani da dodam i ja moja iskustva lozim sljivovo drvo dok ne napravim zar nekih par sati onda pospem bukovu piljevinu i to polako hladno dimi po nekoliko sati rezultat je vrhunski ukus mesa i kobasica mozete doci na probu u svako doba![]()