Sava Bata
Član
I kod nas isto susa katastrofa oprskao Sofru danas a Euklid za koji dan ...i na Euklidu zastavicar zuti,vene ...strasno izgleda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li je još nešto ubacio od hemije kad je prskao? Sa falkonom i metmark+mural sam i ja prskao a i datum prskanja nam je manje više isti (8 i 9 april), pa nemam tih simptoma.... Ali zato kolega iz sela koji sve radi u fullu je isto, još i više, spalio pšenicu. Prerano prskao, koristio regulator rasta, preterao sa azotom, naišao hladni talas i sneg.... Stresa koliko nećeš i pšenica sad baš loše izgleda, a uvek je imao vrhunske useve. Nisam imao srca da slikam, što i inače izbegavam kad je tuđa njiva u pitanju.Prskana sa Falkon 0,5 l/ha + neka kesica 10g/ha.
Nije ništa više dodavao.Da li je još nešto ubacio od hemije kad je prskao? Sa falkonom i metmark+mural sam i ja prskao a i datum prskanja nam je manje više isti (8 i 9 april), pa nemam tih simptoma.... Ali zato kolega iz sela koji sve radi u fullu je isto, još i više, spalio pšenicu. Prerano prskao, koristio regulator rasta, preterao sa azotom, naišao hladni talas i sneg.... Stresa koliko nećeš i pšenica sad baš loše izgleda, a uvek je imao vrhunske useve. Nisam imao srca da slikam, što i inače izbegavam kad je tuđa njiva u pitanju.