milovan vrsac
Član
Upravo tako,najbolji trenutak je kad se na uvratini pojavi cvet,kad iscveta onda je kasno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel si siguran da nema efekta prskati kad ima cveta i u njivi?pitam da ga onda ne gazim dzabe...solehio u pitanju vidim vecwras da ima cveta svuda.a stanje i ovako ocajno zastavicar je uvrnut kao kod Kish Roberta.Upravo tako,najbolji trenutak je kad se na uvratini pojavi cvet,kad iscveta onda je kasno
Ima efekta,ne prska se samo zbog fuzarijuma,vec se produzi i zelenilo lista. Ove godine sigurno nece biti fuzarijuma,prskao ili ne prskao. A sto se tice Solehia on uvrce list kao i Dkc kad je susa i lici na kaktus,tako se brani od suse,ali ne znam koliko uopste taj uvrnuti list moze fungicida da usvojiJel si siguran da nema efekta prskati kad ima cveta i u njivi?pitam da ga onda ne gazim dzabe...solehio u pitanju vidim vecwras da ima cveta svuda.a stanje i ovako ocajno zastavicar je uvrnut kao kod Kish Roberta.
Gde si nasao za 33000?Kod nas je 10L 33000din
Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk
E pa te dve hiljade bi ti bila zarada , ovako nula...Da li je bacanje para ili ne reći će mutavi.Tretman u cvetanju mene košta oko 2.000 rsd/ha a do sada sam uložio mnogo i neću da se igram već idem do kraja kako god bilo.