j00j4nt200
Član
Danas sekator, titanium (jeftiniji od akorda) i malo uree. Mozda kisa od utorka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima leka ali kasniš 5 meseci. Ako je muva ili žuta patuljavost, sada je jedini lek presevanje ili mirenje sa prinosom od 20-50 % od normalnog.
Kako mislis veci razmak izmedju redova? Jedino svaka treca da ne seje.Ne znam da li je od Furorea ili Cikocela u kombinaciji sa Falkonom, ali od sledece godine ne ide vise u moje njive ni jedan od njih.
Dok sam radio sa Biatlonom i Duet ultra nisam ima fitotoksicnost na psenici, nebitno vreme kakvo je. Regulatore necu koristiti jer cu sejati na veci razmak redova i psenica nece izrastati mnogo u visinu.
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Ja sam prskao axialom unistio je divlji ovas ali malo opalio i psenichVeca je hirosima kad je njiva puna divljeg ovsa pa imas 20-30% i vise posto manji prinos. Lupajte se nogom u **greška dokle god ne morate da koristite. Uostalom sad postoji Husar koji registrovan za psenicu a tu je i novi Axial za koga cemo videti kako ce da se pokaze.
Ako se vodimo istom logikom ne zaboravite da se odredjeni suncokret prska herbicidima za psenicu i odredjeni kukuruz herbicidom za suncokret i soju
Probacu da povecam razmak izmedju redova na 18 ili 19cm tada se psenica vise bokori i manje daje na visinu nije lose kao braca rusi probati dva reda na 19cm pa sledeci red na 38cm. Znaci dupli redovi 19cm i 38cm.Kako mislis veci razmak izmedju redova? Jedino svaka treca da ne seje.