Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moxa je u pitanju i mesano je sveKoji je regulator u pitanju?Jesi ga mešao sa herbicidom i fungicidom?
Ki što rekoh te regulatore rasta treba ubosti da bi radili posao i uglavnom ih treba izbegavati mešati sa svim i svačim, da dodam da i temperature noćne su i dalje niske za prskanja ali no.Kod mene su sve u velikom problemu,listovi ozgoreli i stala je sa rastom. Izgleda da joj je regulator presudio
Ovaj Frore mi nikako nije jasan? Koristi se u suncokretu, repi i soji za uskolisne korove, a prska se psenica.Ja sam prošle godine postavljao slike parcele gde mi je pšenica bukvalno zaustavljena u porastu. Počela je da naglo žuti. Neka je ostala svega 30-ak cm visine i klasala. Klas nikakav. Sorta Nikol.
A jedino sam tu parcelu radio sa regulatorom rasta Cerone. Kombinacija je bila Sekator, Furore, Falkon, Fastac i Cerone.
Prinos je bio prepolovljen.