sinisa1979
Član
Bobane menjaj nick u zadrt Bunjevac iz Dikanovca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ajde zavrsavajte vec jednom pa da se veselimo,znam vidoviti da se salisVid' ti njega.... On završio sa zaštitom pa sad nek' padne kiša. A mi koji nismo kuj nas šiša?
Šaaaaalim se!
Da, najave ako se nastavi ovim trendom ako bude palo 5lit da budemo srecni, iz dana u dan situacija se drasticno menja, umanjuju se padavine.Ja sam sa zastitom zavrsio,sad samo kisa da padne najavljuju utorak i sredu
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Znam vidim i ja da se menja stalnoDa, najave ako se nastavi ovim trendom ako bude palo 5lit da budemo srecni, iz dana u dan situacija se drasticno menja, umanjuju se padavine.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Niko ne komentarise? Ima i kod nas ovakvih. Da li je razlog samo susa?Evo jedne iz naseg atara. Nije moja, komsijska je. U tom delu atara 80% je takvih.
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Ima kod nas ,mnogo ovakvih .Ne znamo šta je .Mislim da je više faktora ali jedan je "glavni",nedostatak vode.Ovakve pšenice su na lakoj zemlji a na težim zemljištima su donekle bolje.Niko ne komentarise? Ima i kod nas ovakvih. Da li je razlog samo susa?
Pre ce biti da je vise od prskanja pa posle toga sledio neki mraz ili jako niska temperatura pa ga to dotuklo...stres.