Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na zemljiNa čemu si ti brate mili...
Prva negde početak aprila sa duet ultaMixer, kad si radio prve dve zaštite i sa čim?
covek te pitao koje droge preferiras,a to te isto i ja pitam?Na zemlji
Ne koristim te barabske novotarije.Ne pijem i ne pusim a ne pijem ni kafu. Sokove ako pijem onda pijem samo svoje domace .Vodu pijem sa svog bunara i eto nisam se razbolo niti mi stogod fali.covek te pitao koje droge preferiras,a to te isto i ja pitam?
Moju pšenicu ću prskati kad god za to bude potrebe. Šta misliš koliko je hemije otišlo na jabuke, paradjz, krastavac što odeš na pijacu da kupiš ili u neki supermarket? Svaka ta hemija ima karencu i to se ispoštuje. Ja od toga zaradjujem za život i cilj mi je da izvučem maksimum.Mila majko koliko je tu hemije skrkano tesko li se onom ko to brasno bude jeo.
Ipak vi ne znate dobro da racunate jebes te skole i nauku koju slusate racun vam ne valja.
Teras bube otrovom sa zita al zato dodje buba posle na tebe, pa tebe pojede.
Kako god okrenes buba dodje po svoje , pa sam rad da mi buba pojede malko zita mislim se ostace ga i za mene.Bolje i to neg da pojede mene celog a da zita ostane malko vise al bez mene.
Bageras ti kanda opet imas opet neke prognozerske ambicije il bi sad i doktor da budes.To ti misliš da ti ništa ne fali
Na trotiluNa čemu si ti brate mili...
Paradajz i krastavac jedem iz svoje baste ne prska se i ne fali mu nista.Nije svaki isti ima i po neku fleku al je ukusan , za mene i moj budjelar nije onaj plastikanerski prskani iz ducana i sa pijace ne svidja mi se njegova boja ukus miris a i novce ne volim davati za ono sto umem i mogu sam da posadim.Moju pšenicu ću prskati kad god za to bude potrebe. Šta misliš koliko je hemije otišlo na jabuke, paradjz, krastavac što odeš na pijacu da kupiš ili u neki supermarket? Svaka ta hemija ima karencu i to se ispoštuje. Ja od toga zaradjujem za život i cilj mi je da izvučem maksimum.
Sledece godine bez deset prskanja nemoj slucajno da bude vidis da ti je bas krenulo.E da, i prošle godine smo pšenicu prskali 5 puta...
znači ovako, žito je solidno izgledalo gdje sam radio ascru u zastavici da je pod stresom zbog suše bilo, bilo je, najavljeno je bilo 20 litara, odradio sam radi toga zastavicu, palo je 30 litara i dalje smatraš da sam više štete nego koristi napravio? ja ne kažem da sam u pravu i slušam sve savjete.Tih 30 evra za hemiju primenjeno u susi nesretnom zitu dodje kao kad ranjeniku posolis ranu.
Ok, podržavam. Ali da ti taj paradjz i krastavc plaćaju račune i kredite u banci i kupuju delove za traktor i plaćaju gorivo za auto i mašine kao i njihovo održavanje i registraciju i da ne nabrajam dalje, i ti bi ga prskao jer bi za taj tvoj flekav i nejednak dobio 5 dinara za kilu a za onaj kao na slici bi dobio 40 dinara (cifre sam lupio).Paradajz i krastavac jedem iz svoje baste ne prska se i ne fali mu nista.Nije svaki isti ima i po neku fleku al je ukusan , za mene i moj budjelar nije onaj plastikanerski prskani iz ducana i sa pijace ne svidja mi se njegova boja ni ukus a ni miris.
Kredit hvala bogu nikad digao nisam, niti cu ga uzeti taman da treba da crknem necu se nikada zajmiti.Ok, podržavam. Ali da ti taj paradjz i krastavc plaćaju račune i kredite u banci i kupuju delove za traktor i plaćaju gorivo za auto i mašine kao i njihovo održavanje i registraciju i da ne nabrajam dalje, i ti bi ga prskao jer bi za taj tvoj flekav i nejednak dobio 5 dinara za kilu a za onaj kao na slici bi dobio 40 dinara (cifre sam lupio).
Svaka čast, meni je želja da odem i iskeširam Valtru 124 N... Šteta što se to nikad neće desiti.Kredit hvala bogu nikad digao nisam, niti cu ga uzeti taman da treba da crknem necu se nikada zajmiti.
Strpljen spasen, ne kaze se dzaba odreci se i bices srecan.Ljudi su upali u potrosacku maniju odjednom im sve treba a tu kraja nema, posle jedne ispunjene zelje sledi druga zatim upadas u vrzino kolo to sto si kupio pocinje da se kvari ti radis za njega a ne ono za tebe .Trista muka te snadje i kunes dan kad si ga kupio.Naucite da sebe obuzdate , kad vas uhvate pundravci i nezadovoljstvo a vi lepo idite do groblja pa malko pogledajte koga sve tamo ima a zatim u bolnicu da vidite one muke i nevolje.Kad se vratis kuci bice ti sve potaman i bices srecan sto si ziv i zdrav i nista ti vise nece falitiSvaka čast, meni je želja da odem i iskeširam Valtru 124 N... Šteta što se to nikad neće desiti.