Nedeljko A.
Član
Ove godine na zimskim predavanjima kažu nema pšenice bez tri zaštite, ko hoće da ima pravi rod...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mi smo sticajem okolnosti prosle godine presejali suncokret 10. juna. I stigao je lepo. I dobar je prinos bio. Zato i razmisljam o tanjiranju psenice. Moguci problem je Lancelot. Na tu zemlju ne ide kukuruz.
Koju sortu suncokreta da bi stigao i bio koliko toliko dobar?
Predavanjima ili prezentacijama?Ove godine na zimskim predavanjima kažu nema pšenice bez tri zaštite, ko hoće da ima pravi rod...
Prezentacijama. U pravu si nije isto.Predavanjima ili prezentacijama?
ma nece, produzava nalivanje i bolji kvalitet zrna.Jaa idem sa Max-om sad.Hoće joj taj EkoBooster smetati u cvetu?
I mi se razmišljamo da neke parcele pretanjiramo ukoliko bude pala neka kisa, posto vlage nema. Isto radjeno sa Lancelotom posle kog ne moze suncokret a ni soja. Kukuruz može. Ima što je mustangom radjeno, tu će verovatno suncokret. Ali nismo imali nikad ovakvu situacijuMi smo sticajem okolnosti prosle godine presejali suncokret 10. juna. I stigao je lepo. I dobar je prinos bio. Zato i razmisljam o tanjiranju psenice. Moguci problem je Lancelot. Na tu zemlju ne ide kukuruz.
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Imace bolji kvalitet zrna i produzuje nalivanje ali ako ne padne kisa neka ne znam sta ce biti,ja sam se kockao pa sta mi bog daHoće joj taj EkoBooster smetati u cvetu?
Nemam pojma videcemo na krajuČini mi se da je Siniša1979 pisao kako je baš loše prošao sa pšenicom kada je ubacio neku šećernu vodicu tokom prskanja u cvetu.Ja se iskreno ne bih usudio ni na kakav dodatak sem fungicida i insekticida.
Znam i ovde za par takvih slucajeva, cak sam jednom ja usluzno prskaoČini mi se da je Siniša1979 pisao kako je baš loše prošao sa pšenicom kada je ubacio neku šećernu vodicu tokom prskanja u cvetu.Ja se iskreno ne bih usudio ni na kakav dodatak sem fungicida i insekticida.
Prksao Lancelotom, travke nema, psenica nikada bolja.Ljudi, ako bi u narednih 10 dana dosla valjana kisa, ja bih neke moje psenice pretanjirao i posejao suncokret. Toliko je jadna da ni ne moze da isklasa ko svet. Ali koliko vidim imam problem sa hemijom od psenice. Prskana je Lancelotom. Da li je neko imao slicnu situaciju?
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока