Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bolje i nula nego minus. One famozne 2014-te naše žito u ataru je dobro izgledalo, i nije ga napala rđa, kako zašto nemam pojma. Sva ostala, većinom, su bila shebana od rđe. Svi su trčali, prskali jedino sam se ja modio. Naišao kišni talas, jutarnje magluštine i ko zna šta još i moje žito prdnulo u fenjer a oni što su prskali su spasili svoja. Džaba sam, ustvari uzalud sam ja to posle prskao, to više niko i ništa nije moglo da vrati u život.... Seća se i član iostra pa može da potvrdi.E pa te dve hiljade bi ti bila zarada , ovako nula...
Secam se, te godine ja isto nisam radio prvi tretman psenice u prolece. A kad je buknula rdja onda je bilo vec kasno. Pitanje je koliko je isplativo ove godine raditi tretman za fusarium.Bolje i nula nego minus. One famozne 2014-te naše žito u ataru je dobro izgledalo, i nije ga napala rđa, kako zašto nemam pojma. Sva ostala, većinom, su bila shebana od rđe. Svi su trčali, prskali jedino sam se ja modio. Naišao kišni talas, jutarnje magluštine i ko zna šta još i moje žito prdnulo u fenjer a oni što su prskali su spasili svoja. Džaba sam, ustvari uzalud sam ja to posle prskao, to više niko i ništa nije moglo da vrati u život.... Seća se i član iostra pa može da potvrdi.
Tako da ko se na mleko opeče..... Naše je da odradimo sve a na ostalo teško možemo uticati.
Jesi, jesi radio si pre mene. Tebe je Florijan savetovao da moraš odmah jer će sutra biti kasno. I bilo je kasno jer je sutradan počela kiša koja je danima padala. E posle te kiše je naša pšenica otišla po klincu.Secam se, te godine ja isto nisam radio prvi tretman psenice u prolece. A kad je buknula rdja onda je bilo vec kasno. Pitanje je koliko je isplativo ove godine raditi tretman za fusarium.
zgazio si vise nego sto ce nekima da rodi.......I ja sam juče radio drugi tretman.
Na prvoj slici, preko voćnjaka i šume, u daljini je pšenica čije sam slike juče postavljao. Sejano u 2 dana razlike, ista agrotehnika, isti predusev, slična zemlja... Razlika je što je ova parcela okrenuta ka severu, a one su ka jugu. Šta se tamo desilo ne znam.
Alcantara
Slušao sam da tu nema sreće,zelena masa pravi problem.A ti radi kako hoćeš.Ljudi, ako bi u narednih 10 dana dosla valjana kisa, ja bih neke moje psenice pretanjirao i posejao suncokret. Toliko je jadna da ni ne moze da isklasa ko svet. Ali koliko vidim imam problem sa hemijom od psenice. Prskana je Lancelotom. Da li je neko imao slicnu situaciju?
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока