Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne treba biti prognozer i vidovit da opazis da je susa .U takvim okolnostima hemija se stopira i ceka se trenutak kad se ispune uslovi ,to jest kad i ako bude kise.Na jednu prirodnu nepogodu biljci ponajmanje treba i hemijska tortura pride.Po tebi ,nije dosta što smo postali agronomi ,zaštitari ,mehaničari ,ekonomisti .Sada treba da postanemo Baba Vange pa da predvidimo da li će biti kiše ili neće .Prskali smo kada su uslovi za taj posao bili idealni ali nismo predvideli ovu sušu.
Potpisujem svaku rec. Forum ipak sluzi za razmenu misljenja, stavova i shvatanjaSvako neka radi kako misli i smatra da treba raditi.Najveci problem sto velika vecina ne misli nego radi po inerciji ili onako kako im se savetuje (citaj naredi).Fabrike i zastitari forsiraju hemiju to im je profit i njihov interes je prodaja i plasman oni daju rokove a priroda ocito ne funkcionise na taj nacin.
Sad mi traktor pozuteo,da ga nije virus uhvatioKad polen zapusi hladnjak onda je momenat pravi
Ti si 8 aprila video da je suša ? Ja nisam tako video ,bilo je vreme za prskanje pošto su korovi bili dobro razvijeni a počela je i septorija.Svako neka radi kako misli i smatra da treba raditi.Najveci problem sto velika vecina ne misli nego radi po inerciji ili onako kako im se savetuje (citaj naredi).Fabrike i zastitari forsiraju hemiju to im je profit i njihov interes je prodaja i plasman oni daju rokove a priroda ocito ne funkcionise na taj nacin.
Nije losa, ali ste dobili 40l kise kad kod nas ni kapi nije bilo, cisto informacije radiNije losa,drzi se mucenica
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Pa tako nekako,potrefilo nas sa kisom u pravi casNije losa, ali ste dobili 40l kise kad kod nas ni kapi nije bilo, cisto informacije radi
Naravno da sam video da je susa i to nije nista novo cela zima je bila susna video se veliki deficit vlage. E sad da li sam to video 8 il 7 ili ce biti mozda cak i 9 aprila toga se ne mogu setiti i cerez toga, sebe uopste ne smatram vidovitim.Po pitanju ovog drugog dela o cemu ste napisali uzdrzo bih se komentara ostavicu vama na volju da mrsomudite palamudite ili sta vam je vec po volji.Ti si 8 aprila video da je suša ? Ja nisam tako video ,bilo je vreme za prskanje pošto su korovi bili dobro razvijeni a počela je i septorija.
Ne znam koliko si čitao forum ali ja sam jedan od zagovornika da se što manje prska da se ne prska kada se vidi jedan žut list ...........
Sve si lepo objasnio ,ne znam čime se baviš ali veruj mi da bih mogao i ja da "palamudim " na svaku temu iako nemam pojma o nekim stvarima.
Drz se ti bagera i nadaj se da te sa posla ne pedalirajuO vratio se super genije
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Njemu je izgleda palamudjenje profesijaTi si 8 aprila video da je suša ? Ja nisam tako video ,bilo je vreme za prskanje pošto su korovi bili dobro razvijeni a počela je i septorija.
Ne znam koliko si čitao forum ali ja sam jedan od zagovornika da se što manje prska da se ne prska kada se vidi jedan žut list ...........
Sve si lepo objasnio ,ne znam čime se baviš ali veruj mi da bih mogao i ja da "palamudim " na svaku temu iako nemam pojma o nekim stvarima.
Gledanje u kristalnu kuglu ti bas ne ide sve si omasio.Ako si ti mogao da probas sve zivo a verovatno si i mecke vodio necu ni ja crci za parce leba pa makar zavrsio kao potrcko kao ti
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока