MOMOSARIC
Član
I mene nervira što kažeš , pogotovo ovde naše novine čim pišu nešto o poljoprivredi stave slike sa interneta , a pitanje kolko i dal uopšte cijela Bosna ima takvih traktora i mašina koje prikažu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A da vidiš na leto bela ko šoderSto mi nije bar pola tvoje 7.klase,zemlja ti crna kao ugalj a moja zuta kao gov..n...
A odkud mi znamo da je to tvoja slika,mozda si i ti skinuo sliku sa neta i dodao MC i to je kao sad zasticenoMože bez pitanja koristiti ko god hoće,ali pod mojim uslovima,tj sa mojim logom
A odkud mi znamo da je to tvoja slika,mozda si i ti skinuo sliku sa neta i dodao MC i to je kao sad zasticeno
Budimo realni,ovo je forum,ko kome da veruje.Evo vezano za temu,svi su kritikovali kako svi ubacuju samo slike lepe psenice i eto uletimo ja,ihcbinmilan,same,LTZ....i jos neki sa losim psenicama da se vidi i budemo izvredjani od strane mnogih clanova kao da smo neradnici i neznamo da radimo,nedjubrimo,bla,bla,bla..cemu sve to.
Evo ja javno pisem,od sada od mene necete cuti istinu,samo uvecane cifre,tudje slike,lazi i slicno.Pa ko bude citao a nije clan i bude zeleo nesto poucno da sazna neka zivi u zabludi da je tako iako nije tako.
Eto bicu pravi domacin u ocima javnosti
Pošto su se Same i Lacin ubedili da je 5 t misaona imenica evo im par slika iz današnje prihrane da vide kako i mi u Vojvodini imamo 7 klase zemlje i iz ovakvih gov**a izvlačimo 5 t po ha ko iz šale .
Sit se gladnom ne vjeruje... Nemam potrebe da lazem i da iznosim pogresne podatke, sta da sam napisao da imam 10t/ha? Poredis nesto sto nije ni slicno, ti ores na 30cm dubine, a kod mene je na 20cm ilovaca.. Uradis i spremis sve u optimalnim rokovima, a ja kasnim po 30 dana.. 90% vas je zatvorilo zimsku brazdu, ja u svoje njive ne mogu ni u cizmama da udjem a da ne spominjem traktor.. Iz dalje diskusije se iskljucujem da ne bih bilo da iznosim lazne informacije.. Pozdrav