Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobro je ako nije španskaOprskane danas neke parcele Cycocelom, a potom sa Nurelom D jer nesme da se mesa. Ima napada svedske musice, mada nije strasno.
Ja sam samo realan,dalja ulaganja su samo bacanje para,ne bi bilo lepo da coveku dajem laznu nadu....Sta ti mislis kao rekorder sta ovde raditi?Pa psenica trenutno treba da bude kao pivska flasa,ej pa sad ce kraj Marta.
Kao veliki strucnjak reci ti nama koji ona moze prinos da da u Doboju?Da,samo takva pšenica,po meni,je u startu osuđena na prinos manji za minimum 30-40%,nego što bi mogla da da
Ispekao bih ti jagnje kad bi tako bilo.. Da bih dobio mozda tih 5t/ha moraju svi uslovi da budu savrseni, a to je kod nas tesko postici.. Vrlo malo operacija se uspije uraditi u propisanom optimalnom roku.. Ova psenica sa slike posijana je ako me sjecanje sluzi 06.11.2015.. Samo 2013 rod je bio 5t/ha i nikad vise, te godine psenica je rodila kod svih, i oni koji su odradili sve po propisima i kod onih sto su to radili kako su stigli i kako su mogli...Bem li ga,mora dati bar 5t/ha ako se radi kako treba