Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakvi smo, još nam je i dobro
Svi koji računaju utrošak goriva bez amortizacije gvožđa i svog rada (barem minimalac dnevnica) zavaravaju prvo sami sebe a onda daju i priliku trgovcima da rade sta hoće.
Računajte proizvodnu cenu po aktuelnim trzišnim cenama robe i usluga. Nije moguće da se traktori ne kvare, ne treba im zamena ulja, ne jedete za ceo dan oranja i slično... ispada da vecina racuna svoju dnevnicu i amortizaciju kao profit. Dajte zemlju u arendu i radite usluge, ispadne "profitabilnije"
Sustina price je jako losa cena. Kod nas otkupljivac jedan je spustio na 14din.
hahahah sta su po tebi ti mali paori krivi za cenu......pa zabrani im da rade posto si ti veliki paor zemljoradnikApsolutno se slazem i to je tako i u mom kraju,tesko da je i 10% ljudi doteralo psenicu kuci,sve odmah u mlinove,a mlinovi na jednoj rampi otkupljuju,a na drugoj kamioni tovare i odvoze istu tu psenicu po ka zna kojoj ceni....
A kod nas je jos veci problem sto ima ljudi koji imaju po 30,40,50 ari u vlasnistvu,obrade to i odmah sa njive prodaju usev,a takvih nije malo kod nas i oni najvise i uticu na to da otkupljivaci mogu da nas zavlace....
Gde sam ja napisao da su oni krivi ili da sam ja veliki zemljoradnik?hahahah sta su po tebi ti mali paori krivi za cenu......pa zabrani im da rade posto si ti veliki paor zemljoradnik