Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Do sada nisam imao naviku da ostavljam svoje seme jer su cene semenska bile mnogo realnije ali ovo je sad prevršilo svaku meru.Komšija doterao svoj špediter i uzeo sebi 400 kg za seme,a ja nisam meni ostavio!Zna se, ko se uči na svojim greškama.Ja sam do pre dve godine bio izrićit zagovornik domačeg semena ali kad me je Simonida zavila u crno,prešao sam na strana i mislim da su ipak bolja po prinosu,mada malo tanja sa kvalitetom.Danas sam čuo od jednog trgovca da je Ingenio najskuplji- 65 dinara.A imam i informaciju da su krenuli trgovci sa upitima ko je zainteresovan da poseje ovu novu sortu hibrida pšenice(nema mogućnosti da se ostavi za seme)i da rađa 11 t,vlat je oko 15 cm ali da je paprena cena.Svašta nas čeka narednih godina.NS institut sprema naredne jeseni novu sortu koja će lagano roditi 10 t,živi bili pa videli.
Ingenio nije 65 dinara nego 58,6o (danas uzeo) a Sobred 57 dinara...Inace za Ingenio covek iz Singente kaze da nema vise,sve planulo...