Volim vas koji drzite kontinuitet kako po pitanju povrsina,tako i po pitanju izbora sortimenta.Kao i do sada ,25-30 posto površina će zauzeti pšenica.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Volim vas koji drzite kontinuitet kako po pitanju povrsina,tako i po pitanju izbora sortimenta.Kao i do sada ,25-30 posto površina će zauzeti pšenica.
Koje su to dosta skuplje sorte ?Možda se ove jeseni opredelim za Zlatokosu.Puno se reklamira.Strankinja je a mi smo osetljivi na njih.Traži dobrog i vrednog paora (taj sam),traži ko će je hraniti i paziti(mogu), a hoće da rodi dobro(imam dvoje dece ali nikad nije od viška).Cena je oko 56 dinara, a ima i dosta skupljih.Razmisliću dobro.
Aco imao si odličnu pšenicu.Bez razmišljanja si mogao ostaviti za seme.Kod mene će sve ići Ingenio,ostavljeno seme a da li ću dokupiti koji kg da malo osvežim sortu razmisliću.