Prskalice

Ма ниси требао да исправљаш. Не персирам него сам цитирао (макар пробао) реплику из серије коју нисам гледао целу већ само исечке.
 
Dukej, svaka ti čast, ostao sam bez teksta. :bravo: Ovo je za neki "tehnički praktikum" poljop.mehanizacije. Čak i meni, koji sam u ovom delu nepismen, je sve jasno. Ovo ću uraditi čim završim sa sezonom prskanja, da nešto ne pokvarim, a treba još prskati. Meni ne kaplje tu voda ali ću malo popustiti taj čep, za četvrt kruga pa ću videti. Ako ne, onda ću ga odvrnuti da vidim u kakvom je stanju ta gumica. Tad ću pogledati i onu drugu gumicu sa regulatora. Vidim da koristiš zubarske instrumente pa ću gledati da nešto " ukradem" od supruge.
Možda po stare dane i ja krenem u majstorski biznis.
 
Не знам какве су али видим да толико траже за половне агромеханике од 600лит
 
Drugari, preporuka za novu (zbog povraćaja) nošenju prskalicu330-440l do 100000 rsd. Sve dolazi u obzir ali da koliko toliko cena opravda i kvalitet.
 
To ne neizvodljivo. Radni pritisak se stalno menja. Nekad prskam na 2 bara, a nekad na 4 bara.
Meni se dobro pokazalo kad naduvam na oko 2 bara, a lose mi se pokazalo kad pukne memrana 😁
 
Tako knjiga kaže. Ja radim na 2 i 3 bara, membranu duvam na 1,5 tako da kad skinem crijevo pritisak se malo smanji zbog male zapremine membrane. Nova prskalica se nečuje u radu a stara se nekad malo čuje da štekće, a ulje i membrane nisu nikad mijenjane.
 
Pa dunes na 1,7 bari i kad skines crevo bude tacno 1,5 , ja tako radim.
Kod mene na plocici pise da se duva na 1,5 bari, ageomehanika...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
 
Nazad
Vrh