Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ugradio si pomoćne cilindre?Postoji način da IMT560 može da nosi 1.000l prskalicu. Investicija ako platiš majstora 100e, samo treba dosta tegova napred (možda su dovoljni fabrički). Radio sam i radilo je
Na mehanički način. Vrlo jednostavno, dva ,,U" profila i dva lanca, malo šrafova. Hidraulika ne trpi. Nisam ja smislio, video sam kod drugih. Prezadovoljan sam bioUgradio si pomoćne cilindre?
Takav isti nacin sam nekad i ja imao na rakovici jeftino a funkcionalnoNa mehanički način. Vrlo jednostavno, dva ,,U" profila i dva lanca, malo šrafova. Hidraulika ne trpi. Nisam ja smislio, video sam kod drugih. Prezadovoljan sam bio
Nemam, prodao sam traktor. Svakom ko dođe kod mene mogu pokazati na nečijem IMT-uSinisa sve si u pravu sto si napisao, slazem se u potpunosti....zato su super ovakvi forumi gde uvek neko ima predlog ili iskustvo....
baderljica moze neka slika kada stignes, da vidimo ?
Jel imaš možda njegov broj?Sin od našeg člana zlatko iz Golubinaca radi prepravke krila. Već je odradio nekoliko prskalica...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока