Druškan
Član
@miroslavjovanovic78@gmail Zaobiđi vašare, skupi su...
Nazovi agritechnikom
Nazovi agritechnikom
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kupio sam ih dobri su,za sad rade odlicno nemam primedbe.Verujem da su keramicke mnogo bolje ali naspram povrsina koje radim odlicne suU Best&co https://www.bestcoprodavnica.com/category--lechler-dizne-za-prskalice ima trenutno akcija za IDK dizne, 448din.
Slobodno uzmi plasticne. I ja koristim IDK plasticne i bude pritisak skoro 7 bara pri brzini od 14.5 km/h kako radim psenicu. Brze ne mogu jer mi iskljucuje prednju vucu a i pritisak bi bio prevelik.@cicimoric Oko 300 k.j, ne više.
Najbitnije je šta ima od opreme i u kakvom je sve sranju, litraža je očigledna ali ostalo nije. Da li je bilo ko razmišljao koja mu širina grana odgovara ??? U koji međuredni razmak se uklapa 12, 15, 18m, osim u setvi na 50cm sa raširenim točkovima ? Niko nije na to mislio. Meni odgovara 12,5m, 15,5m i td. Ja prodajem prskalicu 1.100l, 12,5m, žiroskop, tripleks nosači dizni, nosio sam sa 577.Da li je bolje uzeti neku polovnu Agromehaniku prskalicu ili novu iz Padine Metal? Gledam po oglasima nesto za am 600l i 12m grane traze 2000e a koliko vidim za 2400 se dobije nova u Padini....dobro tu sad ide i doplata neka za am pupmu ko hoce. Naisao sam na jednu am polovnu 600l i 15m grane, sto mi je super, ali 2000e trazi covek, nesto mi to puno![]()
Koliko km/h ides i koji pritisak?Nema razlike u prskanju, samo u dugotrajnosti. Može 50, ja sa dvojkama trošim 40l/kj
Oko 10k./h i oko 1,5bara. Sve imaš u tablicama. A meni kompijuter sam određujeKoliko km/h ides i koji pritisak?
Kod kog?Ja sam u B.Jarku uzimao