Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ova po mome misljenju je dosta bolja i nadam se kvalitetnija.Što nisi uzeo Poljsku.
Ja sam uzeo Lechlerove keramicke dizne.Ljudi ..krećem u završnu fazu sa kupovinom..znači sledećih 10 dana su ključni. Plan 800l , 12m kopir grane ,triplex nosač (može predlog za dizne)..on off iz kabine..da li bih mogao da nosim sa rakovicom 65? Sada nosim 660l moravu i 8 m grane. Može i da se novo bure puni na 600l dok ne nabacim na Mf uske točkove. Znači sigurno bi odradilo jednu sezonu dok ne stignu uskki točkovi.
Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk
Ja sam uzeo sada IDTA 04 dizne, po meni IDKT ili IDTA ako ti cena nije presudan faktor, bar su meni tako prepuricivali svi.Ljudi ..krećem u završnu fazu sa kupovinom..znači sledećih 10 dana su ključni. Plan 800l , 12m kopir grane ,triplex nosač (može predlog za dizne)..on off iz kabine..da li bih mogao da nosim sa rakovicom 65? Sada nosim 660l moravu i 8 m grane. Može i da se novo bure puni na 600l dok ne nabacim na Mf uske točkove. Znači sigurno bi odradilo jednu sezonu dok ne stignu uskki točkovi.
Preporuka samo uzeti barem hidraulično dizanje, dušu dalo iako je ručno otvaranje.Ljudi ..krećem u završnu fazu sa kupovinom..znači sledećih 10 dana su ključni. Plan 800l , 12m kopir grane ,triplex nosač (može predlog za dizne)..on off iz kabine..da li bih mogao da nosim sa rakovicom 65? Sada nosim 660l moravu i 8 m grane. Može i da se novo bure puni na 600l dok ne nabacim na Mf uske točkove. Znači sigurno bi odradilo jednu sezonu dok ne stignu uskki točkovi.
. Svaki kilogram dodatnog tereta na tu prskalicu je previše za R65 bez prednjih tegova. Dok npr. sa Skotarekom od 600 lit nije bilo problema zbog bližeg kačenja prskalice, drugačijeg oblika bureta i duplo lakšeg i slabijeg krila od 12m.02 za vetar sa 200L/ha ti nece raditi nikako to je veliki pritisak i bice puno magle,tako da ce najmanji vetric praviti problem.