Prskalice

Moraću tako prskati za ovu godinu pa ću to srediti sledeće zime jer uskoro kreću plastenici pa nemam kada to raditi a od aprila treba i prskalica. Mislim da ovako fiksno neće baš biti dobro, dovoljno je da jedna strana traktora bude niža 10 cm to će na 12m biti velika razlika. Dešavalo mi se i na staroj prskalici grane 8m da jedna strana skoro udari u zemlju a druga metar visoka. Kod mene je ravan teren ali su valjda razori i plastenici napravili negdje te neravnine.

12m fiksne grane ?,ja mislio 8-mozda 10m,sramota od Agromehanike da tako nesto uopste i prodaje tj ide u dodatnu opremu,samo da uzmu sto vise para,a ljudi kupuju i kupuju...8m je po meni maksimum bez kopira,mada imam moravu kuci takvu,cesto puta sam psovao konstruktora jer i sa 8m je bilo problema.

Ja imam agrometal sombor1200 litara 15 hidrograne bravo 180s. Pumpa comet 150l posuda za ispiranje mene sluzi dobro grane su jake odlicna po meni a jeftinija od agromehanike
51b8c73375832dab90f05edc6c5c03de.jpg
58071918facb92449fc849a3a719fe81.jpg

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

Ja isto imam agrometal 660l,12m grana,pumpa 105l.Sluzi me vec 10 god.bez greske.A mnoooogo jeftinija od agromehanike,a inace razvodnik,pumpa isto kao na agromehanici.Čak je ram mnogo jace nego na agromehanici.

Kad sam ja zvao razlima u ceni izm. Agrometala i AM 660l, 12m sa triplexom i on/of iz kabine cene su bile u 100-200e, lepse po meni su resena krila na AM i cevi sa triplexima.

U krokusu su bili najjeftiniji,ako ne grešim možda i za 400-500din manje nego u Padini.Znam da sam zvao na dosta mesta jer sam hteo da stavljam te sto idu na crevo medjutim posle sam uzeo aragove koji se montiraju na cev,16 komada sa navrtkama i sitima sam platio oko 24000.

Nazad
Vrh