Hvala puno na informacijama,ako bude upustvo dobro bi doslo.
Evo i uputstva iz '76 godine
http://www.sendspace.com/file/lspdi2
malo je bledo ali može nešto da se vidi.
Poslednja izmena od urednika:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala puno na informacijama,ako bude upustvo dobro bi doslo.
Originalne delove za Comet možeš pronaći ovde:Tu idu iste membrane kao na Commet BP-60K (BP-60/20) i na moravinim MP-60.
Neznam da li mogu da nađem originalne od commeta a moravine imaš svuda. Inače oko 3,5 evra je bila original commet u nabavci iz Italije.
Vredi oko 200 eura,moj burazer je skoro kupio Moravu 1992 god. u ekstra stanju za 180 eura.Koliko može da vredi moravina prskalica 440litara? Takva kao što je cira okačio sliku.... Mislim da je 87 god. a negde oko 2000-te je puštena u rad. Kao da sam negde naišao na priču kako je neko prodao po nekih 300-400e ali ne mogu da pronadjem taj post....
Koliko može da vredi moravina prskalica 440litara? Takva kao što je cira okačio sliku.... Mislim da je 87 god. a negde oko 2000-te je puštena u rad. Kao da sam negde naišao na priču kako je neko prodao po nekih 300-400e ali ne mogu da pronadjem taj post....
Ko je ovde prodavac?Jel ima neko iskustva sa Caffini prskalicama? Interesuje me kako su se pokazale u eksploataciji..
Kod mene na prskalici ima sito na buretu, sito na usisu pre pumpe, sito na razvodniku i opet skupi krša na sitima od dizni.
Ali bar se dizne ne zapušavaju.