kole
Član
A jel si pitao di ima delova za te poljakinje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A jel si pitao di ima delova za te poljakinje?
Pumpa ima oznaku KP-35, 20 bar-a. Inače Commet
Hvala puno na informacijama,ako bude upustvo dobro bi doslo.
Koje su bolje pumpe,klipne ili membranske?
Bojane da ono ipak nije klipno-membranska pumpa ?
Koliko znam klipno-membranska pumpa ima glavnu karakteristiku ono "vazdusno zvono" koje se jasno vidi na pumpi.
Semerinzi su novi,sad sam stavio dva komada,jedan iza drugog i zalepio sam ih spolja hermetikom"reinz" ali ne vredi isterava ulje na osovinu.Kao da pravi pritisak pumpa unutar pa nema odusak.Veoma bitna stvar je gde je nivo ulja na ovoj pumpi,u knjizi pise da je nivo tamo gde se i sipa a to je na vrhu pumpe sa cela,to mi je cudno da je pumpa skoro full puna ulja.Pusta ulje od 1998 godine,kupljen je nov atomizer 1997 i prvih godinu dana nije pustala(dok nije istekla garancija).Sad mi je vise dosadilo da stalno dolivam ulje,nije to neki problem dolijem povremeno ulja ali kod drugih Morava vidim da ne pusta ulje.Vidim da imaš problema sa MP-60PV za atomizer. Probaj kada stavljaš semening da prelepiš kanal sa selotejpom. Hoće da se ošteti na kanalu dok se nabija isti. Pozadi treba da bude 25x47x10cool: ili 25x52x10cool:.
Da li ti je i pre pumpa puštala ulje na zadnjem semeningu.
Moja stara moravina prskalica ima Comet pumpu P-48. Mi smo je kupli polovnu pre desetak godina i za to vreme smo jedino promenili semering na prikljucnom vratilu. Jedino me nerviraju one dve membranice na usisnoj grani, jer ne mogu da nadjem origanalne pa ih onda svake godine pravim od unutrasnje gume.
Pa mislim da je skoro idealno ista.Šta više izmerio sam na asfaltu 500m i tu probavao.Isti problem se javlja.