Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Drugar(clan kum) ima istu takvu kao i ti,ali je zute boje bure.Pa nazalost je tako,ja vec drugog izbora nisam imao,mada kazu da su se dobro pokazale.
Ima dva steznika sa svake strane na kojoj klize nosaci grana po vertikalnoj konstrukciji.
Kako nema?Sad se prave sa plavim buretom,nema vise sa zutim.
veliki je za hemiju to znaš mali je za pranje ruku a treći je za pranje nogu i cipela da se kabina ne isprljaLjudi ja sam u procesu kupovine prskalice pa me sve zivo zanima ne zamerite. Evo sad me zanima na prskalicama koje imaju tri rezervoara cemu sluze sva tri ? Aj znam za jedno veliko gde je pomesana hemija i voda aj drugi za pranje ruku ali za sta je treci rezervoar ?
veliki je za hemiju to znaš mali je za pranje ruku a treći je za pranje nogu i cipela da se kabina ne isprlja
ban.novo selo pise vec u prethodnim stranicama druze,al 3 je za ispiranje same prskalice na njivi...
Može da posluži i ako zafali da se doda u glavni rezervoar-stim može da se oprska otprilike frtalj jutraTreci rezervoar sluzi za ispiranje prskalice po zavrsetku prskanja, a to malo ko koristi, jer uglavnom svi idemo dalje u prskanje.
Koliko mi se cini klipno-membranska.
Jos uvek nisam odlucio koje dizne, da li kupaste ili vrtlozne ili je to isto? Sta bi bilo najbolje za vinogradarske grane?
Koji li je kapacitet,gabaritno je veca od Morave MP60.Koliko mi se cini klipno-membranska.