MONTOYA
Član
Ratko,jel crevo za penu ide od čepa a srevo za vazduh do dna?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U Basaidu je 950,ista takva.Zvao sam prodavce Agromehanike iz Vrbasa cena da se smrznes 440l bure, 65l pumpa i 10m krila 845e sa standardnim diznama 110 04.
U Pancevu 550 e kum kupio.Nisam bio da vidim ali je pumpa agromehanikina 65 l 2 god garancije.ostalo cu da vidim pa cu napisati vidim da je zadovoljan i hvali je.Zvao sam prodavce Agromehanike iz Vrbasa cena da se smrznes 440l bure, 65l pumpa i 10m krila 845e sa standardnim diznama 110 04.
To je ta iz Vojke što sam pisao ranije.Agromehanika u MB vršac oko 950 eura.U Pancevu 550 e kum kupio.Nisam bio da vidim ali je pumpa agromehanikina 65 l 2 god garancije.ostalo cu da vidim pa cu napisati vidim da je zadovoljan i hvali je.
Dali bi IMT 539 mogao da vuce prskalicu Agromehaniku od 1500L?
Ima ih kod nas jedno 4-5 svi ih vuku sa fergusonima (duvandzije su u pitanju)Dali bi IMT 539 mogao da vuce prskalicu Agromehaniku od 1500L?