RatkoPa
Član
Kod nas se neprska samo kukuruz kome mozes da izbrojis redova.Kako ces da brojis redove u psenici,ovsu,lucerki,strnjistu...............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zna li neko gde ovakvi zicani drzaci solje mogu da se nadju i kupe.
Drzac solje filtera....mozes biti od koristi ili da porucujem iz inostranstvaJel to drži kućište filtera na RAU prskalici?
Hvala puno, mada danas kada sam pitao uvoznike za Rau, otprilike tu se krece cena i za te delove ako se poruce od preko.Najjeftinije ćeš proći ako kupiš novi tip filtera,imaš i posebno,a imaš i sa trosmernim ventilom zajedno,sa trosmernim ventilom je oko 5000-6000,nazovi AGRO TRADE B.Jarak
Jeste,ali za novi tip-AGROMEHANIKIN imaš sve posle,ovde,i nije tako skupo,moj brat je to tako rešio kadgod,a ti kako hoćeš
Mora da bude penastije,ovako vodeno se sliva u zitima pa se slabije vidi ali resicemo i to....ratkopa to odlicno radi ,na zitima to ce se dobro vidjeti bitno je da imas pravac
Pravilno razmišljanje.Da su traktoristi Farmerbobovih šogora imali ovaj sistem ne bi im se desilo ovo.Ratko odlično si napravio markir sa pjenom , prava stvar , bilo kukuruz bilo nešto drugo . Nije baš ni lako brojati redove u okretanju , lako se zabroji za jedan red . Nego koliko dugo se vidi pjena na zemlji. Ako je njiva malo duža jel se još vidi u povratku.
Videcu sta mi je ciniti, srecom u malu rau moravu , da zavrsim prskanje sa njom ovih dana. Nego da te pitam znas li mozda koja je cena tog AG tronika , za elektronsku kontrolu prsaknja.
Da su traktoristi Farmerbobovih šogora imali ovaj sistem ne bi im se desilo ovo.
http://www.zaslike.com/