Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ako moze slika tog agromehanikinog razvodnika,posto takav i meni treba (moze i na pp)Ja sam za sebe pravio prskalicu od 660 litara sa nivelacijom i izasla me oko 950 eura. Stavio sam sve kvalitetne komponente: pumpa Agromehanika 105litara (310e), razvodnik Agromehanika (120e), bure Metalac2 (90e), nosaci dizni Arag (70e), creva Agromehanika (40e), kardan FKL (50e), dizne Lechler (60e), itd. Tako da nema šanse da neko za 650-700 eura ugradi kvalitetne komponente.
O tome i pričam,ovde se vidi da su sve komponente original "vašarske" osim pumpe.Ja sam za sebe pravio prskalicu od 660 litara sa nivelacijom i izasla me oko 950 eura. Stavio sam sve kvalitetne komponente: pumpa Agromehanika 105litara (310e), razvodnik Agromehanika (120e), bure Metalac2 (90e), nosaci dizni Arag (70e), creva Agromehanika (40e), kardan FKL (50e), dizne Lechler (60e), itd. Tako da nema šanse da neko za 650-700 eura ugradi kvalitetne komponente.
ako moze slika tog agromehanikinog razvodnika,posto takav i meni treba (moze i na pp)