Prskalice

Nisam ni napisao da je taj,mislio sam gde treba da traži.Ti pinovi se traže po dimenzijama i za svaki postoje mere odnosno crtež sa dimenzijama.

Menjao sam membrane na RAU 120 pumpi, ali nisam siguran da li sam ventile dobro namestio i membrane.
Da li ventili sa obe strane treba da stoje isto? Kao na fotografiji?
Na dole usisni, na gore ispustni.
Kada sam membrane skidao, ono ispupčenje je bilo okrenuto ka centru pumpe, a ne kao na fotografiji, ka spolja. Da li je to bitno ili da je rasklapam opet?
7b133d7bdaf3f71c308fa84faf2733e7.jpg

Svi ventili moraju da budu okrenuti isto,preda dovodu vode

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Jel radio neko remont pumpe na prskalici? U pitanju je agromehanika 65/30? Ili jel neko zna ko to remontuje?

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Jel kupovao neko pumpu za prskalicu agromehanika 65/30 gde je naj jeftinija?

Nisi razmišljao o troklipnoj? Imaš one italijanske troklipne a 60 ili 80 lit kapaciteta.
Agromehaniku vidi u
Krokus
Best i ko
Agro trade
Eventualno zovni poljomehaniku iz Subotice, možda ima neku na lageru od pre. Kad sam ja kupovao pumpu, sasvim slučajno sam video da ima Anovi Reverberi za 4-5000 jeftinije nego direktno kod uvoznika.

Ma jos razmisljam dal da uzmem novu ili polako pa da je ja sam remontujem,trebao sam juce u topolu na vasar tamo bi nasao

Pa u prolece valjda jos dok sam prskao otisla mi jedna membrana pa pomesalo ulje i vodu i tako je valjda radila,ja nisam primerio da curi voda na kardan pa je od tada do sad stajala voda u pumpi. Ovaj iz backog jarka kao za remont oko 25-30 000 a nasao sam novu za 36000 ili da pomenjam lezajeve,semering i membrane. Ona je radila do zadnjeg dana

Nazad
Vrh