sinisa1979
Član
Bogami ni moja dvoklipna pumpa Morava nije mogla da nagura pritisak od nekih 3 bara koliko sam hteo sa plavim diznama kad sam kupio krila od 12m. Na 8m je radila dobro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bogami nisu neuništive i nisu za brzi kardan.Jednom prilikom sam ostavio na 1000 obrtaja na rusu i pazio da ne pređe kardan 500 obrtaja.U transportu mi se omaklo i razbio sam je unutra skroz.Ni jedan ventil nije ostao čitav tako da ono pazim na gas i br obrtaja kad je na 1000 namešten 'ĺzaboravite'Te Agromehanikine pumpe su neuništive. Skoro da se kajem što sam kupio Anovi reverberi umesto A.M. Imam utisak da ventili u njoj ponekad štrajkuju.
Neki dan sam potero malo rakanu a nisam isključio kardan. Čini mi se da je malo počela i da zvoni. E sad možda sam ja nešto utripovao, ali znam da dok sam koristio drugarevu Agromehanika prskalicu ništa njoj nije smetalo....
Videcu kada steljem prtisak za sledece prskanje, probacu malo wd da nastrcam.A jel vidiš da se pomiče "klip" odvijanjem? Često zaglavi taj, ne znam ni kako da ga nazovem al' 'ajd' neka je klip, pa se odvrtanjem ništa ne dešava jer taj pokretni deo stane na nekom mestu i dalje ne ide dok ga ti ne povučeš malo. Pomogne ako malo špricneš WD-a, a najbolje je lepo rasklopiti, očistiti i prilikom sklapanja malo namazati gumicu mašću i onda neko vreme lepo radi dok se opet prašina ne zavuče i zaglavi ponovo... Imao sam identičan problem, agromehanikin regulator...